NOBELLO DESIGN CEMENTGEBONDEN BETONLOOK GIETVLOEREN

Nobello cement gebonden betonlook

Betonlook vloeren zijn niet meer de grauwe grijze vloeren die we kennen van vroeger. Hedendaags heeft de design betonlook de interieurmarkt veroverd. Zowel de particuliere als projectmatige markt hebben hun oog laten vallen op de prachtige en originele vloeren van Nobello.  Wat maakt een betonlook vloer zo bijzonder? Nobello heeft zijn betonlook vloeren in verschillende dessins en kleurenpallet. Ook kunnen kleuren en kleurstellingen door onze design en kleur expert, samen met de klant, gekozen waarmee uiteindelijk een unieke design betonlook vloer wordt geïnstalleerd. Mogelijkheden als logo`s, teksten en afbeeldingen kunnen vanzelfsprekend worden opgenomen in uw vloer wanneer u dit wenst.

Betonlook Nobello Onderhoud

Uiteraard is het ook van belang om ervoor te zorgen dat de klant de specificaties heeft die hij of zij nodig heeft. Daarom staat hier alles voor u netjes op een rij wat u mogelijk nodig heeft voor een gedegen onderzoek Waar kan ik iets downloaden?. Hieronder vind u de beschikbare specificaties. Klik eenvoudig op de link en u wordt doorgelinkt naar onze specificatie formulier.

  • Materiaal specificatie:

Betonlook Nobello vloeren mainDesign Nobello Betonlook vloer

Nobello heeft een eigen cementgebonden betonlook gietvloer ontwikkeld die al in heel veel landen al jaren gebruikt wordt. Nobello design beton heeft een zeer uitgebreid pallet aan kleuren die ook in RAL te bestellen zijn. In sommige gevallen worden er nieuwe patronen en of kleuren ontwikkeld op wens van de klant. Nobello vloeren hebben een unieke structuur met een authentieke uitstraling. De levendigheid van Nobello vloeren zorgen voor veel woon en werkgenot binnen uw omgeving.

Materiaalkeuze:

Nobello Design Betonvloer is een cementgebonden gietvloer die uit meerdere lagen zijn opgebouwd. Het hoofdbestanddeel is cement, die samen met bindmiddelen en toeslag stoffen wordt aangebracht.

Toepassingen:

Zowel projectmatig als particulier

Aanbrengen van een Design Betonlook vloer:

Nobello betonvloeren wordt altijd op locatie aangemaakt, afhankelijk het oppervlak binnen maar soms ook buiten in grote beton silo’s. De vloer wordt in één keer in zijn geheel aangebracht. Na het drogen wordt de voer gepolijst waardoor de betonlook ontstaat. Hierna wordt de vloer geïmpregneerd, hiermee wordt voorkomen dat vloeistoffen in de vloer kunnen trekken. Tot slot wordt de vloer voorzien van een speciale onderhoud wax. Nobello heeft een eigen team met jarenlange ervaring met onze vloeren. Hierdoor bent u gewaarborgd voor een vloer die vakkundig en kwalitatief van hoogstaand niveau is.

Onderhoud:

Nobello vloeren hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Dagelijks stofzuigen of vegen is in heel veel gevallen ruim voldoende. Mocht u een onderhoud en service contract met Nobello willen afsluiten bent u gegarandeerd van een periodieke vakkundige reiniging van uw vloer.

De Juiste Vloer. De Juiste Oplossing.

De juiste vloer kiezen is een belangrijke keuze die u voor een lange periode maakt. Met onze deskundigen kunnen wij u hierbij adviseren. Kies daarom Nobello vloeren om uzelf te garanderen van een kwaliteit vloer.

De Juiste Gereedschappen. De Juiste Kwaliteit.

Zonder de juiste “tools” geen goed werk. Nobello werkt met de nieuwste “state of the art”gereedschappen waarmee u als klant veel profeit van heeft. Stof en geluidsoverlast behoren hiermee tot het verleden.

De Juiste Kennis. Levert de Juiste Service

Service kun je alleen maar leveren als de kennis er ook is. Nobello heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring waardoor een kwaliteitvloer gewaarborgd is. Hierdoor geven wij ook jarenlange garantie op onze vloeren.

Betonlook Gietvloer van Nobello

Wij zijn er voor u om van advies te dienen!!

Door Kennis en Samenwerking Ontstaan De Mooiste Dingen