NOBELLO DESIGN PU-GIETVLOEREN

PU vloer Nobello

PU gietvloeren zijn zachte warme kunststof gietvloeren die elastisch en niet scheurt. Ook zijn de PU gietvloeren onderhoudsarm. PU staat voor “polyurethaan” , dit is een polymeer dat gemaakt wordt van aardolie. De eigenschappen van het materiaal is zowel hard als flexibel te noemen. Hierdoor is polyurethaan uiterst geschikt om als hoofdbestandsdeel te gebruiken voor gietvloeren. Wat maakt een PU-vloer zo bijzonder? Voordelen van de PU gietvloeren zijn naadloos, strakke moderne uitstraling, vloeistofdicht, licht elastisch, geluiddempend en kan in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden.
Er is een ruime keuze aan kleuren die u bij Nobello zelfs in RAL kleur kunt bestellen.

Nobello vloer onderhoud

Uiteraard is het ook van belang om ervoor te zorgen dat de klant het onderhoud krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom staat hier alles voor u netjes op een rij wat u mogelijk nodig heeft voor een gedegen onderhoud van uw vloerWaar kan ik iets vinden over het onderhoud?. Hieronder vind u de beschikbare specificaties. Klik eenvoudig op de link en u wordt doorgelinkt naar onze onderhoudspagina voor de juiste vloer.

  • Onderhoudspecificatie:

Nobello PU Gietvloeren

Voorwerk PU gietvloeren van Nobello vloeren

Een PU gietvloer is een afkorting van een Polyurethaan gietvloer. Nobello polyurethaan vloeren zijn razend populair in binnen en buitenland. Dit doordat de PU gietvloeren onder eigen beheer word gemaakt en geïnstalleerd. PU vloeren zijn mooie designvloeren die u in nagenoeg iedere kleur en of dessin kan bestellen, ook in de RAL kleuren.

De “zachte” comfortabele PU gietvloeren zijn flexibel kan ook over iets minder stabielere ondergronden gelegd worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld houten ondervloeren.

Nobello PU Gietvloeren worden veel gelegd in de industriële omgeving zoals; kantoorpanden, industrievloeren en showrooms. Maar met name de laatste tijd heeft ook de privaatsector de PU gietvloeren ontdekt. Dit doordat de vloer niet extreem hard aanvoelt en geluiddempend is. Een heel groot voordeel is dat de PU gietvloeren ook in combinatie met vloerverwarming gelegd kan worden.

Voordelen van een Polyurethaan vloer is: Elastisch en gaat niet snel scheuren, geluiddempend, eenvoudig in onderhoud, in RAL kleuren te bestellen en heeft een moderne en strakke uitstraling.

Voor de installatie begint men bijna altijd met het egaliseren van de ondergrond waaronder een primerlaag word gesmeerd. Deze zorgt voor een goede hechting met de ondergrond. De egalinelaag wordt na het uitharden goed geschuurd. Hierop wordt de uiteindelijke PU gietvloer gegoten. Dit kan voor kleine ruimten met spaan gebeuren maar veelal gebeurt dit bij Nobello met pomp, dit doordat de ruimten te groot zijn en risico`s van tussendoor uitharden van de banen vermeden wordt. De gietvloer wordt in 1x in het geheel gegoten. Om de vloer af te maken brengen we een coating aan. Dit is een laklaag die uw vloer beschermd.

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze gietvloeren brengen wij u graag in contact met een van onze PU vloer deskundigen. Zij kunnen u alles vertellen wat u wilt weten over deze type vloeren.

De Juiste Vloer. De Juiste Oplossing.

De juiste vloer kiezen is een belangrijke keuze die u voor een lange periode maakt. Met onze deskundigen kunnen wij u hierbij adviseren. Kies daarom Nobello vloeren om uzelf te garanderen van een kwaliteit vloer.

De Juiste Gereedschappen. De Juiste Kwaliteit.

Zonder de juiste “tools” geen goed werk. Nobello werkt met de nieuwste “state of the art”gereedschappen waarmee u als klant veel profeit van heeft. Stof en geluidsoverlast behoren hiermee tot het verleden.

De Juiste Kennis. Levert de Juiste Service.

Service kun je alleen maar leveren als de kennis er ook is. Nobello heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring waardoor een kwaliteitvloer gewaarborgd is. Hierdoor geven wij ook jarenlange garantie op onze vloeren.

Nobello wit betonlook galerij

Wij zijn er voor u om van advies te dienen!!

Door Kennis en Samenwerking Ontstaan De Mooiste Dingen