Terrazzo en Granito vloeren Eindhoven

Terrazzo vloeren worden ook wel Granito vloeren genoemd. Nobello heeft in de buurt van Eindhoven veel van deze vloeren ge├»nstalleerd. Ook het onderhouden en polijsten van terrazzo vloeren is een specialiteit die in eigen beheer wordt uitgevoerd. 

Veel Terrazzo projecten rondom Eindhoven van Nobello zijn projectmatig en mogelijk heeft u hier al vaak overheen gelopen. Terrazzo vloeren worden onder andere in winkels, kantoren en overheidsgebouwen ge├»nstalleerd. 

Wilt u een vloer bezichtigen of dat wij met stalen naar u toe komen, vraag hierna door het contactformulier hieronder in te vullen. Woont u in Eindhoven en heeft u een vraag over het onderhouden of installeren van een terrazzo vloer, dan zijn wij u graag behulpzaam.Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen over Terrazzo, aarzel dan niet om ons te contacten. Nobello heeft ruim 30 jaren ervaring met terrazzo, van terrazzo vloeren, aanrechtbladen tot wanden en trappen. Ons terrazzo wordt in eigen beheer geproduceerd en verwerkt. Hierdoor is en blijft onze kwaliteit gewaarborgd.

Adres: Keerkring 49, 2801 DG Gouda
Telefoon: 0182 528 235

Stel hier uw vraag: