NOBELLO TERRAZZO / GRANITO WAND PANELEN

Nobello biedt stijlvolle terrazzo wandafwerking die in elk interieur en in elke kamer passen. De panelen worden compleet op maat aangeleverd en is vrijwel direct te installeren voor uw oude muur. De terrazzo panelen, (of ook wel granito in de volksmond genoemd), zijn robuust en gemakkelijk te onderhouden. U kunt keuze maken uit uitgebreide dessins en kleurenpalet.

CREËER PERFECTIE

Een internationaal opererend bedrijf die samenwerkt met architecten, planners en interieurontwerpers, gespecialiseerd in een breed scala aan commerciële, residentiële en openbare projecten.

Nobello Terrazzo-Wall ®

De wandpanelen zijn geschikt voor douchewanden en wandafwerkingen. De panelen voldoen aan bestaande industriële normen en kunnen eventueel geproduceerd worden als een kleine serie. Tevens kunnen onze terrazzo wandpanelen ook worden gebruikt voor keuken achterwanden en wandpanelen en nog veel meer.

De Nobello Terrazzo-Wall ® maakt indruk met zijn snelle installatietijd. Zowel het materiaal als de panelen worden in eigen beheer geproduceerd en verwerkt. Hierdoor kunnen wij de garantie geven van vele jaren onbezorgd plezier van de hoog kwalitatieve Terrazzo-Wall ®

Met name in natte ruimtes heeft Nobello de afgelopen jaren veel in geïnvesteerd. Er is een breed scala aan terrazzo afwerking ontwikkeld waarbij klanten een grote keuze hebben in mozaïeken en decoratieve panelen. De klant kan hun eigen badkamer concept ontwerpen die wij tot uitvoer kunnen brengen.

De installatie van Nobello Terrazzo-Wall ® zorgt voor de integriteit van de gehele douchecabine. Naadloze montage in de doucheruimte is in veel gevallen mogelijk mits de toegang en ruimte zich ervoor leent. Zowel de douchebak of douchevloer alsmede de wand panelen kunnen in grote formaten tot 3 meter hoog en 1,5 meter breed geleverd worden. In veel gevallen betekend dat de voegen alleen zichtbaar zijn in de binnenhoeken van de douche.

Met name onder tijdsdruk verbouwen is Nobello Terrazzo-Wall ® erg geschikt en wordt veel aangeraden door architecten en planners. Veel douches en badkamers zijn al uitgevoerd met dit innovatieve systeem.

badkamer met terrazzo panelen

Nobello Terrazzo-Wall ® is een onderdeel van Nobel projectinrichting met een reputatie voor consistente innovatie op het hoogste niveau van design.

Nobello Terrazzo-Wall ®, tijdloze kwalitatieve wandpanelen met een strak en naadloos design.

KWALITEITSZORG

Nobello Terrazzo-Wall ® wordt in eigen beheer in een gecontroleerde omgeving gefabriceerd. Elk product wordt met zorg behandeld vanaf fabricage tot aan de installatie. Nobello kan zich met trots meten aan de beste Terrazzo leveranciers ter wereld en Terrazzo producten leveren die voldoen aan functionaliteit en ontwerpbehoeften voor een project.

MILIEU & DUURZAAMHEID

Al onze Terrazzo producten ondersteunt het duurzame karakter die de paneelwanden ook uit moeten stralen. Er wordt niet alleen gebruik gemaakt van marmer-, glas-, graniet- en parelmoeraggregaten in vrijwel elke kleur maar we maken ook gebruik van gerecyclede materialen en geen VOC-epoxy.

Terrazzo badkamer bad
wandpaneel terrazzo badkamer wall