NOBELLO DESIGN TERRAZZOVLOEREN

0%
Terrazzo in eigen beheer
0
Jaren ervaring met Terrazzo
0%
Tevreden klanten Nobello Terrazzo
Terrazzo vloer van Nobello

Terrazzo vloeren in elk design en in elke kleur.

De Nobello terrazzovloer is een slijtvaste gietvloer met een unieke authentieke uitstraling. Onze Nobello terrazzovloer vinden we inmiddels in heel Nederland terug bij onder andere winkels, restaurants en particulieren.  Wat maakt een Terrazzovloer zo bijzonder? Terrazzovloeren zijn naadloos en sterke gietvloeren. Terrazzovloeren zijn niet de goedkoopste vloeren omdat het leggen van deze type vloeren enorm arbeidsintensief is. Nobello heeft de vakmanschap in huis die nodig is om deze vloeren perfect te laten aansluiten bij uw wens.

Nobello vloer onderhoud

Uiteraard is het ook van belang om ervoor te zorgen dat de klant het onderhoud krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom staat hier alles voor u netjes op een rij wat u mogelijk nodig heeft voor een gedegen onderhoud van uw vloerWaar kan ik iets vinden over het onderhoud?. Hieronder vind u de beschikbare specificaties. Klik eenvoudig op de link en u wordt doorgelinkt naar onze onderhoudspagina voor de juiste vloer.

  • Onderhoudspecificatie:

Onze laatste nieuwsberichten met betrekking tot Terrazzo.

  • Nobello Terrazzo beurs vloer

Terrazzo beurs vloer

februari 5th, 2019|0 Reacties

Smeren van een terrazzo vloer op de bouwbeurs stand 055. Deze is te zien van februari t/m 9 februari 2019.

De Juiste Vloer. De Juiste Oplossing.

De juiste vloer kiezen is een belangrijke keuze die u voor een lange periode maakt. Met onze deskundigen kunnen wij u hierbij adviseren. Kies daarom Nobello vloeren om uzelf te garanderen van een kwaliteit vloer.

De Juiste Gereedschappen. De Juiste Kwaliteit.

Zonder de juiste “tools” geen goed werk. Nobello werkt met de nieuwste “state of the art”gereedschappen waarmee u als klant veel profeit van heeft. Stof en geluidsoverlast behoren hiermee tot het verleden.

De Juiste Kennis. Levert de Juiste Service.

Service kun je alleen maar leveren als de kennis er ook is. Nobello heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring waardoor een kwaliteitvloer gewaarborgd is. Hierdoor geven wij ook jarenlange garantie op onze vloeren.

Belang van de ondervloer

Als u voor een terrazzo vloer kiest dan is het van belang dat de ondervloer vorm en druk vast is. Wanneer u een stabiele betonnen ondervloer heeft is het veelal een ideale situatie. Een goede ondervloer is belangrijk omdat terrazzo weinig kan krimpen of uitzetten. Daarom heeft Nobello zijn eigen expertise in ondervloeren ontwikkeld waarmee u krimp of uitzetting spanningen op kan vangen waardoor scheuren tot een minimum beperkt blijft. Zelf houten vloeren die niet vorm en drukvast zijn kan door Nobello geschikt gemaakt worden om terrazzo (granitio) te plaatsen

Terrazzovloer van Nobello
Terrazzovloer van Nobello

Wat is terrazzo?

Terrazzo vloeren zijn cement gebonden beton vloeren van ongeveer 12-17 mm dik. In het mengsel van cement zitten gebroken marmerkorrels en bindmiddelen. Terrazzo wordt in de volksmond ook wel “granito”genoemd, maar dit wordt hedendaags niet meer gebruikt omdat er geen graniet wordt gebruikt maar marmer korrels.  Terrazzo heeft een authentieke uitstraling en komt oorspronkelijk uit Italië. Terrazzo vloeren vind je tegenwoordig overal terug, banken, winkelcentra, restaurant en bijvoorbeeld bedrijfsruimten.

Waarom voor terrazzo kiezen

Terrazzo kunt u volledig naar wens laten installeren. Nagenoeg elk gewenst dessin en kleur zijn voorhanden en mengbaar. Door gebruik te maken van verschillende materialen en kleuren krijgt elke vloer zijn unieke uitstraling. Tevens is de terrazzo vloer enorm slijtvast en eenvoudig in onderhoud. de Terrazzo vloer wordt na de installatie geschuurd en krijgt een aantal afwerklagen. (zie HTC). Hierdoor zijn de kosten die u na de installatie moet maken voor de vloer minimaal.

Terrazzovloer van Nobello

Wij zijn er voor u om van advies te dienen!!

Door Kennis en Samenwerking Ontstaan De Mooiste Dingen

Portfolio met Terrazzo