nobello

terrazzo dat generaties meegaat
Terrazzo keukenblad (2)

Alles over 
Terrazzo keukenbladen

Op zoek naar iets unieks voor je keuken? Wat dacht je van een Terrazzo keukenblad? Dit materiaal is stootvast, makkelijk schoon te makenen ziet er ook nog eens prachtig uit. Terrazzo is een mix van marmer, kwarts, graniet, of glas in combinatie met (cement gebonden) een gietmortel. Hierdoor kun je kiezen uit eengrote hoeveelheid kleuren en patronen. Elk blad is echt uniek. Dus of je nu gaat voor een opvallende look of iets subtiels, met onze terrazzo keukenbladen geef je je keuken echt iets speciaals. Duik in de wereld van terrazzo en ontdek hoe een terrazzo keukenblad jouw keuken helemaal afmaakt!

Een modern Terrazzo keukenblad

Je keuken een frisse, moderne uitstraling geven? Bekijk onze terrazzo keukenbladen. Qua mogelijkheden is Terrazzo super flexibel, denk hierbij aan samenstelling, kleur, dikte, vorm, grootte en nog veel meer. We kunnen het terrazzo zo samenstellen dat het perfect past, dus of je nu iets rustigs wilt of juist iets dat eruit knalt, terrazzo doet het voor je.

Ga je voor subtiel met kleine, nette stukjes marmer? Of wil je het juist groot en kleurrijk met opvallende stukken glas? Wat je ook kiest, terrazzo is niet alleen mooi, maar ook nog eens stootvast en makkelijk om schoon te maken.

Terrazzo keukenblad op maat

Het mooie van terrazzo is dat je het helemaal naar je hand kunt zetten. Wil je een blad dat niemand anders heeft? Vertel ons wat je zoekt, en we maken een ontwerp dat 100% bij jou past. Fel en opvallend of juist van minimalistisch en subtiel, met Terrazzo ben jij degene die beslist.

Een terrazzo keukenblad op maat is uniek, maar ook super duurzaam. Dus je hebt niet alleen een mooi blad in je keuken liggen, maar ook iets dat lang meegaat en makkelijk te onderhouden is. Echt een unieke win-win!

Terrazzo keukenblad onderhoud

Het onderhouden van je terrazzo keukenblad is gelukkig best makkelijk. Regelmatig schoonmaken is het belangrijkst. Gebruik gewoon een mild schoonmaakmiddel en een zachte doek om dagelijks vuil en vlekken weg te halen. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schuurmiddelen, want die kunnen het oppervlak beschadigen.

Pas ook op met zure dingen zoals citroensap of azijn, want die kunnen het oppervlak aantasten. Gebruik altijd snijplanken en onderzetters om krassen en warmteplekken te voorkomen. Met deze simpele tips blijft je terrazzo keukenblad er jarenlang top uitzien!

Gallerij

Eigenschappen van Terrazzo keukenbladen van Nobello

Terrazzo keukenbladen van Nobello zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook super praktisch en duurzaam. Of je nu kiest voor een blad dat we ter plekke bij jou thuis maken of een prefab blad uit onze fabriek, je kunt rekenen op topkwaliteit en een unieke uitstraling. Hier zijn een paar redenen waarom onze terrazzo keukenbladen zo bijzonder zijn.

Supersterk en krasvast

Onze terrazzo keukenbladen kunnen echt tegen een stootje. Ze blijven er jarenlang top uitzien zonder krassen of deuken. Perfect voor een drukke keuken waar veel gebeurt.

Op maat gemaakt

Bij Nobello komen we gewoon bij jou thuis om je keukenblad ter plekke te op te meten en installeren . Zo zorgen we ervoor dat het blad perfect past in jouw keuken, met elke hoek en rand precies zoals jij het wilt. Dit geeft je keuken niet alleen een unieke uitstraling, maar ook een naadloze afwerking.

Prefab keukenbladen op maat

Geen tijd of zin in gedoe? Geen probleem! We maken ook prachtige prefab terrazzo keukenbladen in onze fabriek. Deze bladen worden op maat gemaakt en daarna bij jou thuis gei╠łnstalleerd. Het is een snelle en handige oplossing, en je krijgt de geweldige terrazzo look die je keuken helemaal afmaakt.

Nobello

FAQ

Terrazzo keukenbladen zijn echt uniek omdat ze gemaakt zijn van een mix van marmer, kwarts, graniet of glas, allemaal bij elkaar gehouden met cement of hars. Dit maakt ze super sterk en duurzaam, en ze zien er ook nog eens geweldig uit. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren en patronen, dus elk blad heeft zijn eigen unieke look. Perfect voor wie iets speciaals in de keuken wil!

Ja, absoluut! Bij Nobello maken we terrazzo keukenbladen helemaal op maat. Of je nu iets opvallends wilt of juist iets subtiels, wij zorgen ervoor dat het helemaal naar jouw wens wordt gemaakt.

Een echt terrazzo keukenblad is handgemaakt met unieke patronen en kleuren, wat zorgt voor een authentieke uitstraling. Composiet terrazzo keukenbladen zijn gemaakt van natuursteenkorrels, hars en pigment en worden onder hoge druk samengeperst. Dit maakt ze super sterk en makkelijk op maat te maken, maar ze missen de unieke charme en het karakter van echte terrazzo bladen.

Onze projecten

IKEA Wilrijk

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

IKEA Wilrijk

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)