NOBELLO DESIGN WAND EN VLOER BETONLOOK

Nobello wand design betonlook

Betonlook wanden zijn gesmeerd met een cementgebonden materiaal wat naadloos op de wanden gesmeerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat een strakke look en de wand heeft een vloeistofkerende werking. Wat maakt Nobello Wand en Vloer zo bijzonder? Nobello wanden hebben een unieke eigenschap en toepassing. Het materiaal, zoals cement, wordt op een vakkundige manier naadloos op uw wand gesmeerd.
Betonlook op wanden heeft niet alleen een mooie decoratieve eigenschap maar is ook zeer praktisch in onderhoud. Doordat de wanden geen voegen en of naden heeft is de wand met betonlook ook onderhoudsarm.

Nobello terrazzo vloer portfolio

Uiteraard is het ook van belang om ervoor te zorgen dat de klant het onderhoud krijgt die hij of zij nodig heeft. Daarom staat hier alles voor u netjes op een rij wat u mogelijk nodig heeft voor een gedegen onderhoud van uw vloer Waar kan ik iets downloaden?. Hieronder vind u de beschikbare specificaties. Klik eenvoudig op de link en u wordt doorgelinkt naar onze onderhoudspagina voor de juiste vloer.

Nobello wand design betonlook

Wand en Vloer Design Betonlook

Nobello betonlook op de vloeren geeft een mooie strakke en robuuste uitstraling. Doordat het ook mogelijk is om de wanden met hetzelfde materiaal te smeren krijgt de ruimte een meer universele uitstraling.

Het materiaal kan in verschillende uitvoeringen besteld en aangebracht worden. Een grovere structuur heeft een andere uitstraling als een fijne structuur betonlook.

Er zijn enorm veel variaties in kleuren mogelijk, wat zelfs in RAL kleuren te bestellen is.  De kleur van de wand is in heel veel gevallen bepalend voor de sfeer in de ruimte. Ook bestaat de mogelijkheid om de betonlookwanden een andere kleur en of structuur te geven dan de betonlookvloeren.

Nobello betonlook aanbrengen op wanden is een andere bezigheid dan op een vloer. Er is een andere techniek nodig dat ons team reeds vele jaren uitoefent. Ervaring en kennis zijn de vereisten om een kwaliteit wand te maken. Kwaliteit door een vast team met de juiste “tools” en cursussen.

De Juiste Vloer. De Juiste Oplossing.

De juiste vloer kiezen is een belangrijke keuze die u voor een lange periode maakt. Met onze deskundigen kunnen wij u hierbij adviseren. Kies daarom Nobello vloeren om uzelf te garanderen van een kwaliteit vloer.

De Juiste Gereedschappen. De Juiste Kwaliteit.

Zonder de juiste “tools” geen goed werk. Nobello werkt met de nieuwste “state of the art”gereedschappen waarmee u als klant veel profeit van heeft. Stof en geluidsoverlast behoren hiermee tot het verleden.

De Juiste Kennis. Levert de Juiste Service.

Service kun je alleen maar leveren als de kennis er ook is. Nobello heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring waardoor een kwaliteitvloer gewaarborgd is. Hierdoor geven wij ook jarenlange garantie op onze vloeren.

Betonlook wanden van Nobello

Wij zijn er voor u om van advies te dienen!!

Door Kennis en Samenwerking Ontstaan De Mooiste Dingen