nobello

terrazzo dat generaties meegaat
Nobello-terrazzo-trappen-in-combinatie-met-houten-vloer

Alles over 
Terrazzo trap

Bij Nobello transformeren wij jouw huis of kantoor met onze prachtig ontworpen Terrazzo trappen. Een Terrazzo trap is meer dan gewoon een manier om van de ene naar de andere verdieping te komen; het is echt een stukje luxe en klasse. Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Laat je inspireren door de eindeloze ontwerpmogelijkheden van een Terrazzo trap!

Wat maakt Terrazzo trappen zo speciaal?

Terrazzo, een materiaal met een rijke geschiedenis. Dit materiaal wordt al sinds de Romeinse tijd toegepast en is hedendaags nog steeds een van de beste keuzes voor moderne bouw- en renovatieprojecten. Een Terrazzo trap van Nobello is niet alleen duurzaam en stijlvol, maar ook milieuvriendelijk, omdat het vaak gebruikmaakt van gerecyclede (rest)materialen. Dus je krijgt iets moois dat ook nog eens goed is voor mens en natuur!

Duurzaamheid van een Terrazzo trap

Terrazzo is bekend om zijn uitzonderlijke duurzaamheid. Het is bestand tegen krassen en slijtage, waardoor het ideaal is voor gebieden met veel verkeer. Een Terrazzo trap van Nobello is een investering die generaties lang mee kan gaan. Bovendien vereist Terrazzo weinig onderhoud, wat het een nog aantrekkelijkere keuze maakt voor drukke openbare ruimtes, maar ook woningen.

Eenvoudig onderhouden en Terrazzo gaan hand in hand

Een van de grootste voordelen van Terrazzo is het eenvoudige onderhoud. Vuil en vlekken blijven niet hangen, waardoor de trap gemakkelijk schoon te maken is met eenvoudige reinigingsproducten. Geen onnodige tijd kwijt aan schoonmaken dus! Daarnaast hoeven er geen speciale of dure schoonmaakmiddelen gebruikt te worden, wat zowel kosten bespaart als milieuvriendelijk is.

Designmogelijkheden van de Terrazzo trappen

Met Terrazzo kun je alle kanten op. Of je nou gaat voor een natuurlijke, rustige uitstraling of juist een knallend, kleurrijk patroon dat echt opvalt, je kunt het helemaal zelf bepalen. Je hebt een heleboel kleuren om uit te kiezen en je kunt zelfs speciale dingen toevoegen, zoals stukjes glas of metaal, om de trap echt uniek te maken. Het designteam van Nobello staat voor je klaar om je te helpen het perfecte ontwerp uit te kiezen dat helemaal past bij jouw stijl en ruimte.

Installatie van jouw Terrazzo Trap

De installatie van een Terrazzo trap is een precieze taak die het beste overgelaten kan worden aan professionals. Bij Nobello zorgen we voor een vlekkeloze installatie, waarbij elk detail zorgvuldig wordt overwogen om aan jouw verwachtingen te voldoen. Ons team van ervaren installateurs gebruikt de nieuwste technieken en tools om ervoor te zorgen dat elke trap perfect past en werkt. Wij nemen alle tijd om je tips te geven over hoe je je trap het beste kunt onderhouden, zodat de nieuwe trap er mooi uit blijft zien.

Hoe kies jij de juiste Terrazzo trap uit?

Het kiezen van de juiste Terrazzo trap betekent rekening houden met verschillende factoren:

  1. Locatie: Bepaal waar de trap zal komen te liggen en wat het gebruikelijke voetverkeer is.
  2. Design: Kies een stijl die past bij jouw interieur.
  3. Budget: Hoewel terrazzo aan de voorzijde een hogere investering kan zijn, zijn de lange termijn besparingen door minimale onderhouds- en vervangingskosten de investering meer dan waard.
  4. Duurzaamheid: Overweeg hoe goed verschillende types Terrazzo bestand zijn tegen slijtage, vooral in gebieden met veel loopverkeer.
  5. Aanpassingsmogelijkheden: Kijk of je specifieke elementen of kleuren kunt toevoegen om een unieke trap te creëren die echt bij je past.

Geïnteresseerd geraakt in de vele mogelijkheden van de Terrazzo trappen? Wij helpen je graag bij het kiezen van de perfecte trap, helemaal aangepast aan jouw wensen en behoeften. Neem snel contact op!

Gallerij

FAQ

Bij Nobello streven we naar topkwaliteit in elk project dat we ondernemen. Onze Terrazzo trappen zijn meer dan alleen functioneel; ze zijn een meesterwerk dat bijdraagt aan de schoonheid en waarde van jouw huis of kantoor. Kies voor Nobello en ervaar de perfectie van maatwerk, kwaliteit en service.

De kosten van een Terrazzo trap variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van de trap, het gekozen ontwerp, en de complexiteit van de installatie. Over het algemeen zijn terrazzo trappen een investering die hoger kan zijn dan die van doorsnee trapmaterialen, maar de lange levensduur en lage onderhoudskosten compenseren deze initiële uitgave op lange termijn. Voor een specifieke prijsopgave, kan je contact opnemen met een van onze specialisten.

Terrazzo kan glad lijken, maar het is eigenlijk een van de veiligste keuzes voor trappen omdat het afgewerkt kan worden met een antislip textuur. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel commerciële als residentiële gebouwen. Bij Nobello kunnen we de afwerking van jouw Terrazzo trap aanpassen om maximale veiligheid en functionaliteit te garanderen.

Onze projecten

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren