nobello

terrazzo dat generaties meegaat
wandpaneel-met-terrazzo

Alles over 
Terrazzo wand

Nobello biedt stijlvolle terrazzo wandafwerking dat in elk interieur en ruimte toe te passen is. De terrazzo panelen worden compleet op maat geleverd en is direct te installeren op een bestaande muur. De terrazzo panelen, zijn robuust en gemakkelijk te onderhouden. Uiteraard zijn er zoals bij al onze terrazzo toepassingen een uitgebreide keuze uit: groottes, designs en kleuren.

De Nobello terrazzo wand op maat

De Nobello Terrazzo-Wall ® is geschikt voor douchewanden, keukenachterwanden en andere wandafwerkingen. De panelen worden in eigen beheer geproduceerd en verwerkt. Hierdoor kunnen we de hoogste kwaliteit en snelle leverings- en installatietijd bieden. Meerdere terrazzo wanden nodig? De Nobello Terrazzo-Wall ® is helemaal te personaliseren naar wens en in een (kleine) serie te verkrijgen.

De terrazzo (achter)wand en natte ruimtes

Met name in natte ruimtes wordt de Terrazzo-Wall ® vaak geplaatst. Er is een breed scala aan terrazzo afwerking ontwikkeld waarbij er een grote keuze in kleuren, mozaïeken en andere decoraties is ontstaan. Hierdoor is het eenvoudiger geworden om een compleet eigen badkamer concept te ontwerpen en realiseren.

Een terrazzo wand instaleren

De installatie van de Nobello Terrazzo-Wall ® voor een waterdichte douchecabine, achterwand of badkamermuur. Naadloze montage is in badkamers, keukens en wellness-ruimtes een must. In vrijwel alle gevallen is dit mogelijk mits de toegang en ruimte zich ervoor leent. Naast de wand kunnen uiteraard ook toepassingen als de douchebak, (keuken)blad en (douche)vloer in dezelfde terrazzo uitvoering geproduceerd en geplaatst worden.

De maximale formaten van de Terrazzo-Wall ®

Een terrazzo wand kan zo hoog en breed gemaakt worden als nodig is. Voor wanden hoger dan 3 meter en breder dan 1.5 meter worden meerdere wand panelen gebruikt. In douchecabines betekent dit dat de voegen niet tot nauwelijks zichtbaar zijn.

Populair onder architecten en planners

Met wanneer er tijdsdruk ontstaat tijdens het verbouwen is de Nobello Terrazzo-Wall ® erg geschikt. Veel architecten en planners werken graag met terrazzo wanden, aangezien de installatie weinig voet in de aarde heeft. Daarnaast liegt het resultaat er niet om. Veel douches en badkamers zijn al uitgevoerd met dit innovatieve systeem. Met als resultaat tijdloze kwalitatieve wandpanelen met een strak en naadloos design.

Van ontwerp tot plaatsing; Nobello doet het

Nobello Terrazzo-Wall ® wordt in eigen beheer gefabriceerd. Elk paneel wordt met zorg samengesteld, behandeld en geplaatst. Met trots kijken we terug op de talloze terrazzo wanden die geplaatst zijn in diverse particuliere en bedrijfsmatige ruimtes.

Gallerij

FAQ

Terrazzo is een composietmateriaal dat bestaat uit chips van marmer, graniet, glas of andere steensoorten vermengd met cement of epoxy. Het resultaat is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat vaak wordt gebruikt voor vloeren, wanden en werkbladen.

Terrazzo wanden bieden verschillende voordelen, waaronder duurzaamheid, veelzijdigheid in ontwerp, gemakkelijk onderhoud, weerstand tegen krassen en vlekken, en een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk.

Ja, terrazzo kan worden aangepast aan verschillende ontwerpvoorkeuren door de keuze van kleuren, aggregaatgrootte, patroonontwerp en afwerkingsmogelijkheden.

Onze projecten

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren