nobello

terrazzo dat generaties meegaat
Terrazzo toepassingen - Nobello

Generaties lang plezier met Terrazzo, maar wat zijn de mogelijkheden?

Duizenden woorden zijn niet genoeg om elke kleur, motief en ‘ingrediënt’ te beschrijven waarin Terrazzo toegepast kan worden – De veelzijdigheid van Terrazzo is uniek. Daarom geven we graag inzicht in de mogelijkheden. Uiteraard mogen de alom populaire vloeren, trappen en keukenbladen niet ontbreken. 

Maar wie denkt dat het hier ophoudt, vergist zich. Zelfs plantenbakken, spoelbakken en salontafels maken wij volledig op maat.

Terrazzo vloeren

De “oude” Terrazzo vloer is weer helemaal in de mode. Een oude ambacht in een nieuw jasje. Want met de kennis van nu weten we de Terrazzo vloer nog aantrekkelijker te maken. Hier een greep uit de eigenschappen van onze Terrazzo vloeren:

wandpaneel-met-terrazzo

Terrazzo wanden

Nobello biedt stijlvolle terrazzo wandafwerking, ook wel beter bekend als de Nobello Terrazzo-Wall ®, die in elk interieur en kamer passen. De panelen worden in eigen beheer op maat  gefabriceerd en vervolgens aangeleverd. . Vele architecten kozen voor de Nobello Terrazzo-Wall ®, vanwege de volgende redenen:

Terrazzo trappen

Nobello heeft een exclusief materiaal ontwikkeld dat al vele jaren wereldwijd wordt gebruikt en geïmplementeerd. Het betreft een in eigen beheer ontwikkeld en verwerkt terrazzo. Dit hoogwaardige materiaal kan zelfs worden toegepast op trappen, wat betekent dat we bestaande (houten) trappen kunnen transformeren naar een prachtige terrazzo in vrijwel elke gewenste kleur en design.

Terrazzo keukenblad (2)

Terrazzo
keukenbladen

Een Terrazzo keukenblad kan prefab gemaakt worden, maar ook op locatie. De keukenbladen van Terrazzo wordt steeds vaker gebruikt, omdat het materiaal stoot en kras vast is. Daarnaast kan het blad volledig op maat gemaakt worden. De grootte, vorm en kleur kan écht naar wens gerealiseerd worden. De bladen moeten wel een bepaalde dikte van minimaal 3cm tot wel 8 cm hebben en kunnen ook worden versterkt met bewapeningsstaal.

Terrazzo aanrechtbladen

Terrazzo waskom

Terrazzo wasbakken zijn op maat gemaakte kunstwerken voor WC’s, badkamers en keukens. Deze unieke waskommen worden vervaardigd uit een mix van marmer- of granulatenkorrels vermengd met cement. Het resultaat is een duurzaam, elegant en veelzijdig materiaal dat zich gemakkelijk aanpast aan verschillende stijlen en ontwerpen. Door te kiezen voor een op maat gemaakte terrazzo waskom, kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en een persoonlijk tintje aan je interieur geven.

Terrazzo waskommen

Terrazzo aanrechtbladen

Terrazzo tafels

Terrazzo tafels zijn prachtige en veelzijdige meubelstukken die de perfecte balans vinden tussen stijl en duurzaamheid. Ben je op zoek naar een tafel met een unieke en opvallende uitstraling? Een Terrazzo tafel biedt uitkomst. Het glinsterende oppervlak van terrazzo voegt een vleugje elegantie toe aan elk interieur. Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, waardoor ze moeiteloos passen bij verschillende inrichtingsstijlen. Bovendien zijn terrazzo tafels zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel binnen- als buitengebruik.

Terrazzo tafels (1)

Terrazzo dorpels

Terrazzo plantenbakken & nog veel meer.

Terrazzo plantenbakken zijn een geweldige manier om de schoonheid van de natuur te combineren met de elegantie van Terrazzo. Door hun veelzijdigheid kunnen Terrazzo plantenbakken worden aangepast aan verschillende afmetingen en vormen, waardoor ze perfect passen bij zowel binnen- als buitentuinen, balkons en terrassen.

Naast plantenbakken heeft Terrazzo talloze andere minder voorkomende toepassingen die een unieke en luxueuze touch geven aan verschillende ruimtes. Een van deze minder bekende toepassingen is terrazzo als wandbekleding of als fontein. Het creëert een opvallende eyecatcher met glinsterende en kleurrijke texturen, waardoor een kunstzinnig accent ontstaat.

Iets anders?
We denken graag mee!