nobello

terrazzo dat generaties meegaat

Alles over 
Terrazzo vloer

Het plaatsen van terrazzo vloer is een eeuwenoude ambacht dat dankzij de hedendaagse technologie de meest indrukwekkende vormen, kleuren en samenstellingen kan krijgen. Terrazzo – het Italiaanse woord voor terras – werd een paar honderd jaar geleden gebruikt om afgekeurd marmer toch nuttig in te kunnen zetten. Dit werd gedaan door terrassen ermee te ‘bestraten’. De hedendaagse terrazzo vloer kan volledig naar wens gerealiseerd worden. Zo kan marmer vervangen worden door andere soorten natuursteen. Ook worden andere materialen toegepast, zoals: schelpen, glas, bakstenen of andere decoratief (rest)materiaal. 
Terrazzo vloer modern
Video afspelen

Terrazzo vloer in een modern jasje

Dé terrazzo gietvloer met de beste eigenschappen

Nobello verzorgt de aanleg van terrazzo gietvloeren in woonkamers tot hallen in openbare ruimtes. Zo werd in 2021 het onderwijs- en cultuurgebouw Amare voorzien van een witte terrazzo gietvloer van 2500 m2. Terwijl met enige regelmaat woningen voorzien worden van een vloer op maat. De terrazzo gietvloer van Nobello kent eigenlijk geen restricties.

Voorzie jouw terrazzo gietvloer van bijzondere extra’s

Terrazzo vloeren kunnen worden voorzien van allerlei extra’s. Denk hierbij aan mozaïeken, patronen en verlichting. Hiermee is de terrazzo vloer het enige natuurproduct dat zoveel mogelijkheden tot personaliseren biedt. Dit is fijn voor mens, maar ook de natuur. Met onze werkwijze creëren we vloeren die uniek zijn, eeuwenlang meegaan en met een minimaal restproduct. Bovendien leent terrazzo zich perfect voor het hergebruiken van materialen.

Meer dan 30 jaar terrazzo

Marco Nobel startte Nobello ruim 30 jaar geleden en is met zijn eigen terrazzo vloeren en andere terrazzo toepassingen uitgegroeid tot een begrip op het gebied van terrazzo. Het begon met een aanbod van betonlook vloeren, PU gietvloeren en terrazzo vloeren. Door de jaren heen verschoof de focus naar terrazzo.

Altijd een uniek product

Wij kijken verder dan clichématige ontwerpen. In plaats daarvan leveren wij altijd maatwerk! Altijd al een vloer willen hebben die exact aansluit op jouw wensen? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Gallerij

Dé terrazzo vloeren specialist van heel Nederland

In de afgelopen jaren hebben we prachtige terrazzo vloeren projecten mogen opleveren door heel Nederland. Van oude grachtenpanden in Amsterdam tot bedrijfshallen in Limburg. Geen project en locatie is ons te gek.

Terrazzo Vloeren: Een Tijdloze Keuze voor Jouw Interieur

Terrazzo vloeren zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een praktische en duurzame keuze voor elke ruimte in huis. Of je nu een moderne keuken, een klassieke jaren 30 woning, of een eigentijdse woonkamer hebt, een terrazzo vloer voegt karakter en stijl toe aan elke omgeving.

Stijlvol en Duurzaam

Met een terrazzo vloer in de keuken, geniet je niet alleen van een prachtige vloer, maar ook van een oppervlak dat bestand is tegen vlekken en gemakkelijk te reinigen is. Het tijdloze karakter van terrazzo past perfect bij zowel moderne als traditionele interieurs, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke woning.

Betaalbare Luxe

Ben je benieuwd naar de kosten van een terrazzo vloer? Bij Nobello.nl bieden we hoogwaardige terrazzo vloeren tegen betaalbare prijzen. Of je nu kiest voor een terrazzo vloer in de badkamer, woonkamer of keuken, je kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Ambachtelijk Gegoten Terrazzo Vloeren

Onze terrazzo vloeren worden ambachtelijk gegoten en gepolijst, waardoor elk stuk uniek is. Met een terrazzo vloer van Nobello haal je niet alleen een prachtig stukje vakmanschap in huis, maar ook een vloer die generaties lang meegaat.

FAQ

Terrazzo biedt duurzaamheid, veelzijdigheid in ontwerp, gemakkelijk onderhoud, milieuvriendelijkheid en kan kosteneffectief zijn in vergelijking met andere vloermaterialen.

Terrazzo vloeren kunnen worden schoongemaakt met een milde reiniger en regelmatig worden geveegd en gedweild. Af en toe polijsten kan nodig zijn om de glans te behouden.

Ja, terrazzo is compatibel met vloerverwarmingssystemen.

Onze projecten

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren