nobello

terrazzo dat generaties meegaat

Door onze brede vakkennis én kunde zijn wij de partner voor jouw project

‘Terrazzo dat generaties meegaat’ – Bij Nobello zijn we gepassioneerd over het creëren, onderhouden en herstellen van prachtige Terrazzo toepassingen. Met jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap, bieden we een uitgebreid scala aan diensten om Terrazzo toepassingen generaties lang te laten stralen. Of het nu gaat om een nieuw project, renovatie van een bestaand oppervlak of specifiek maatwerk, wij staan klaar.

Nobello-terrazzo-trappen-in-combinatie-met-houten-vloer
Video afspelen

Terrazzo onderhoud

Vraag ten alle tijden om advies voordat je zelf met schoonmaak of onderhoudsproducten aan de slag gaat. Wanneer Terrazzo na jarenlang gebruik wat krassen, beschadigingen en vlekken heeft, kan het tijd zijn voor een grondige reiniging. Hoe ouder de vloer, hoe beter het onderhoud of renovatie zal zijn. Nobello heeft zich gespecialiseerd in renovatie en onderhoud van Terrazzo. Door gebruik te maken van speciaal gereedschap en heel veel ervaring met renovatie en onderhoud kan Terrazzo weer in ere hersteld worden. Door de vloer regelmatig te onderhouden met een zuivere zeep zal deze verzadigd raken. Dan zal er ook een mooie diepe en warme glans ontstaan.

Terrazzo renovatie

Renovatie van Terrazzo behelst onder andere het renoveren van Terrazzo trappen, vloeren, terrassen, voor zowel binnen als buiten.

  • Opvullen, slijpen en aanzuiveren van bestaande Terrazzo
  • Beschadigingen bijwerken in kleur
  • Schuren, zoeten en afwerken ( impregneer / beschermlaag) van Terrazzo
  • Polijsten van Terrazzo in glans of mat naar wens.

 

Restauratie van Terrazzo is veelal een arbeidsintensieve klus waardoor het ook kostbaar kan worden. Maar nieuwe Terrazzo toepassingen zijn in vele gevallen duurder en minder duurzaam. Ook is vaak een vloer de gerestaureerd moet worden een oude bestaande vloer die al vele jaren ligt en erg zonde is om deze te verwijderen. 

Terrazzo op maat

Terrazzo op maat is vakmanschap in zijn puurste vorm. Met aandacht voor detail en creativiteit worden unieke en op maat gemaakte Terrazzo ontwerpen gecreëerd. Van vloeren tot aanrechtbladen en tafels, het resultaat is een tijdloos en duurzaam product dat perfect aansluit bij de wensen en stijl van de klant.

Terrazzo herstellen

Terrazzo herstellen is een kunst op zich. Met ambachtelijke expertise worden beschadigde Terrazzo oppervlakken grondig gereinigd en gerenoveerd. Krassen, vlekken en beschadigingen worden zorgvuldig hersteld, waardoor de oorspronkelijke glans en schoonheid weer naar voren komen. Het resultaat is een vernieuwde Terrazzo toepassing dat zijn pracht behoudt en klaar is om nog vele jaren te stralen.

Terrazzo polijsten

Terrazzo mozaieken

Terrazzo mazieken vereist ambachtelijk vakmanschap en precisie. Het zorgvuldig samenvoegen van kleine stukjes marmer, glas, metaal of andere materialen resulteert in prachtige patronen en ontwerpen. Het unieke en opvallende terrazzo oppervlak straalt tijdloze schoonheid uit en verrijkt elke ruimte met een artistieke uitstraling.

Terrazzo op maat - nobello (2)

Terrazzomateriaal

Het samenstellen van terrazzo is een boeiend proces dat vakmanschap en creativiteit vereist. Bij dit ambacht worden verschillende materialen, zoals marmer, glas, metaal en zelfs gerecyclede elementen, zorgvuldig samengevoegd tot prachtige composities. Er kan gekozen worden uit een uitgebreid assortiment aan kleuren en texturen om unieke patronen en ontwerpen te creëren die elk terrazzo oppervlak een eigen karakter geven. Met een eindeloze mogelijkheid aan materialen en combinaties, is elk terrazzo project een meesterwerk op zichzelf, dat een tijdloze schoonheid uitstraalt en elke ruimte verrijkt met zijn buitengewone uitstraling.