nobello

terrazzo dat generaties meegaat

Ruimtes waar Terrazzo toepassingen tot recht komen!

Veelzijdig in vorm, grootte en manier van toepassen –  Zelden is een materiaalsoort zo vaak toegepast in verschillende ruimtes. Terrazzo komt in vrijwel elke ruimte tot recht. Doordat dit eeuwenoude materiaal waterdicht is, wordt het vaak toegepast in badkamers, keukens en toiletten. Terwijl grote openbare ruimtes ook al eeuwen worden voorzien van Terrazzo. Laat je inspireren! 

Terrazzo keukens

Of het nu gaat om een moderne, minimalistische keuken of een klassieke en tijdloze uitstraling, Terrazzo is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een keuken die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

wandpaneel-met-terrazzo

Terrazzo badkamers

Naast vloeren en wanden, kan Terrazzo ook gebruikt worden voor badkamermeubels, wastafelbladen en zelfs inbouwnissen om persoonlijke accenten toe te voegen. Door het duurzame karakter van Terrazzo ben je verzekerd van een badkamer die jarenlang meegaat zonder schoonheid te verliezen.

Terrazzo showrooms

Een creatieve toepassing van Terrazzo in retailshowrooms is in meubels en displays. Terrazzo-tafelbladen, toonbanken, en andere meubelstukken voegen een elegante en moderne touch toe aan het interieur.

Terrazzo kan ook worden gebruikt voor het creëren van unieke inloopzones of speciale brand zones in een retailshowroom. Door Terrazzo vloeren of -wanden te combineren met op maat gemaakte verlichting en displayelementen, kunnen merken een onderscheidende ruimte creëren die de aandacht trekt.

Terrazzo
woonkamers

Het hart van het huis laten verbinden met andere ruimtes? Terrazzo  is ook uitermate geschikt voor het creëren van naadloze overgangen tussen de binnen- en buitenruimtes. Met Terrazzo vloeren die doorlopen vanuit de woonkamer naar andere ruimtes ontstaat er een harmonieus geheel, waardoor een gevoel van continuïteit en eenheid in het huis wordt bevorderd. 

Terrazzo hallen

Terrazzo vloeren bieden de ideale oplossing voor bedrijfshallen, waar functionaliteit en duurzaamheid essentieel zijn. Deze robuuste en slijtvaste vloeren kunnen gemakkelijk bestand zijn tegen zware machines, voetverkeer en dagelijkse belasting, waardoor ze lang meegaan zonder hun esthetische uitstraling te verliezen. Bovendien is Terrazzo van nature bestand tegen vlekken, chemicaliën en vocht, waardoor het gemakkelijk te onderhouden is en een hygiënische omgeving bevordert.

Nobello-terrazzo-trappen-in-combinatie-met-houten-vloer

Terrazzo in de tuin

Voor terrassen, tuinpaden en looppaden creëert Terrazzo een charmant en uniek patroon dat naadloos aansluit bij de omgeving.  Bovendien is Terrazzo verkrijgbaar in verschillende natuurlijke tinten, waardoor het gemakkelijk kan worden afgestemd op uw tuinontwerp en een esthetisch aantrekkelijke buitenruimte creëert om van te genieten.

Terrazzo voor winkels

Terrazzo biedt een verrassende en verfijnde optie voor het ontwerpen van winkelinterieurs die de aandacht van klanten kunnen trekken en hun winkelervaring kunnen verbeteren. Als veelzijdig materiaal kan Terrazzo op verschillende manieren worden toegepast om een unieke uitstraling te geven aan de winkelomgeving.

Terrazzo tegels - Nobello
IMG_4253

Terrazzo toiletten

Terrazzo toiletten bieden niet alleen een eigentijdse en verfijnde esthetiek, maar ze hebben ook praktische voordelen die ze ideaal maken voor sanitaire ruimtes. Het gladde en naadloze oppervlak van Terrazzo maakt het gemakkelijk schoon te houden, waardoor het hygiënisch en onderhoudsvriendelijk is.

Terrazzo in de
openbare ruimte

Terrazzo, met zijn prachtige mix van bijvoorbeeld marmer- en glasdeeltjes in beton, is een schitterende keuze voor openbare ruimtes zoals stations, scholen, universiteiten, musea en monumentale panden. De duurzame eigenschappen van Terrazzo maken het bestand tegen zware voetgangersstromen en dagelijkse slijtage, terwijl het zijn glans behoudt.

Bovendien biedt de veelzijdigheid van terrazzo ontwerpers de mogelijkheid om unieke patronen en kleuren te creëren die naadloos aansluiten bij het karakter van het gebouw en de omgeving, waardoor een tijdloze en elegante uitstraling ontstaat. Of het nu wordt gebruikt voor vloeren, wanden of andere architectonische elementen, Terrazzo voegt altijd wat extra’s toe.