nobello

terrazzo dat generaties meegaat
Betonlook vloeren - Nobello

Alles over 
Betonlook vloer

Betonlook vloeren zijn niet meer de grauwe grijze vloeren die we kennen van vroeger. Hedendaags heeft de design betonlook de interieurmarkt veroverd. Zowel de particuliere als projectmatige markt hebben hun oog laten vallen op de prachtige en originele vloeren van Nobello.  Wat maakt een betonlook vloer zo bijzonder? Nobello heeft zijn betonlook vloeren in verschillende dessins en kleurenpallet. Ook kunnen kleuren en kleurstellingen door onze design en kleur expert, samen met de klant, gekozen waarmee uiteindelijk een unieke design betonlook vloer wordt geïnstalleerd. Mogelijkheden als logo`s, teksten en afbeeldingen kunnen vanzelfsprekend worden opgenomen in uw vloer wanneer je dit wenst.

IMG_3435
Video afspelen

Alles wat je moet weten van de gietvloer met betonlook.

Design Nobello Betonlook vloer

Nobello heeft een eigen cementgebonden betonlook gietvloer ontwikkeld die al in heel veel landen al jaren gebruikt wordt. Nobello design beton heeft een zeer uitgebreid pallet aan kleuren die ook in RAL te bestellen zijn. In sommige gevallen worden er nieuwe patronen en of kleuren ontwikkeld op wens van de klant. Nobello vloeren hebben een unieke structuur met een authentieke uitstraling. De levendigheid van Nobello vloeren zorgen voor veel woon en werkgenot binnen uw omgeving.

Materiaalkeuze:

Nobello Design Betonvloer is een cementgebonden gietvloer die uit meerdere lagen zijn opgebouwd. Het hoofdbestanddeel is cement, die samen met bindmiddelen en toeslag stoffen wordt aangebracht.

Toepassingen:

Zowel projectmatig als particulier

Aanbrengen van een Design Betonlook vloer:

Nobello betonvloeren wordt altijd op locatie aangemaakt, afhankelijk het oppervlak binnen maar soms ook buiten in grote beton silo’s. De vloer wordt in één keer in zijn geheel aangebracht. Na het drogen wordt de voer gepolijst waardoor de betonlook ontstaat. Hierna wordt de vloer geïmpregneerd, hiermee wordt voorkomen dat vloeistoffen in de vloer kunnen trekken. Tot slot wordt de vloer voorzien van een speciale onderhoud wax. Nobello heeft een eigen team met jarenlange ervaring met onze vloeren. Hierdoor bent u gewaarborgd voor een vloer die vakkundig en kwalitatief van hoogstaand niveau is.

Onderhoud:

Nobello vloeren hebben nagenoeg geen onderhoud nodig. Dagelijks stofzuigen of vegen is in heel veel gevallen ruim voldoende. Mocht u een onderhoud en service contract met Nobello willen afsluiten bent u gegarandeerd van een periodieke vakkundige reiniging van uw vloer.

Gallerij

FAQ

De installatie is afhankelijk van type ondervloer en droogtijden van de door u gekozen vloer en dikte. Gietvloeren kunnen uit verschillende lagen opgebouwd zijn waardoor er extra droogtijd nodig is tussen elke laag door. 

Ja, Nobello is een merknaam van designbetonvloeren onder de vlag van Nobel projectinrichting in Gouda. Alle vloeren worden in eigen beheer gemaakt en zijn uitvoerig getest op slijtage, levensduur en hardheden. Test rapporten zijn hiervoor beschikbaar.

Nobello vloeren gaan erg lang mee. De levensduur is uiteraard afhankelijk van het gekozen materiaal, hardheden en toplagen waarmee de Nobello vloeren zijn afgewerkt. Maar als maatstaf kun je voor een industrievloer zeker uitgaan van 10 tot 20 jaar, bij regulier en voorgeschreven onderhoud uiteraard.

Onze projecten

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren