Nobello Renovatie Betonvloeren

Sterke vervuiling van uw betonvloer

U kunt zelf al heel veel doen om uw betonvloer te reinigen. Maar pas op met middelen zoals Chloor en anti-kalk, beton is hier gevoelig voor. Antikalk geeft lelijke vlekken op beton. Voor het reguliere onderhoud wordt er vaak groene of natuurzeep aanbevolen. Schrob minimaal een paar keer per jaar uw vloer hiermee om uw vloer goed schoon en hygiënisch te houden.

Wanneer uw betonvloer zo sterk vervuild is dat het reguliere onderhoud aan het beton niet meer voldoende is bieden wij onze specialistische reiniging aan. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het (diep) reinigen van betonvloeren. Door gebruik te maken van onze specialistische schrobmachines garanderen wij u een vloer die er weer als nieuw uit komt te zien.

Welke reinigingsmiddelen passen bij uw vloer? Zoals gezegd groene of natuurzeep is goed genoeg voor uw reguliere onderhoud, maar als het aankomt op een “stevige aanpak” van uw vloer komen andere middelen aan bod.  Voor onze schrobmachines hebben wij een compleet assortiment reinigingsmiddelen voor een optimaal schoonmaak resultaat.

Nobello heeft niet alleen zijn eigen Nobello betonlook vloeren maar ook zijn eigen onderhoudsteam. Bij Nobello sluit u eenvoudig een onderhoudscontract af. Hiermee wordt u compleet ontzorgt.

Diep reiniging terrazzo vloer

Beschermen met bijvoorbeeld Coating, impregneren en finish voor uw betonvloer.

Beton is een supersterke vloer waar u heel lang plezier van kunt hebben. Maar deze vloer dient u net als alle andere vloeren wel te onderhouden en te beschermen. Beton is van nature niet waterdicht en om het indringen van vuil te vermijden is het beste om deze te beschermen.

Veelal wordt er na het (diep) reinigen of na het schuren of polijsten van de betonvloeren een beschermlaagje aangebracht. Er zijn verschillende middelen voor deze bescherming. Dit kan met wax in combinatie met een impregneer gedaan worden.

Er zijn uiteraard verschillende coatings en of beschermlaagjes. Denk hierbij maar aan een kraswerende laag of een anti-slip laag die we kunnen aanbrengen op de betonvloer. Dit alles heeft te maken waar de ruimte om vraagt en waar het voor gebruikt wordt. Voor een gedegen advies op maat komen wij graag bij u langs of bel met ons kantoor voor een afspraak in de showroom.Vloerbescherming met een coating

Betonrenovatie, een vak apart!

Betonrenovatie gebeurt pas wanneer er een zodanige schade aan het beton is vastgesteld dat besloten kan worden tot renovatie. Het proces hieromtrent is het opsporen  van de oorzaak van de schade. Door te ontdekken waarom de vloer zo slecht geworden is dat tot renovatie of nieuwe vloer overgegaan word, kan men de renovatie zo aanpassen dat dit niet weer gebeurt.

Wat we ook nog wel tegenkomen is dat er een vloerverwarming of leidingwerk in ( bepaalde stukken) in de vloer worden gefreesd. hierdoor is de vloer uiteraard  toe aan een nieuwe laag. Wij renoveren uw vloer inclusief deze werkzaamheden waarbij het gemak en de wens van de klant op de eerste plaats staat.

Met Nobello haalt u meer dan 30 jaar ervaring en kunde in renovatieprojecten in huis. Van planning tot renovatie, wij regelen het u voor u!

Beton renovatie Nobello

Door slijpen en polijsten is uw vloer weer als nieuw.

Het opknappen van een oude betonvloer gebeurt in verschillende fases.

Fase 1 is het grof weg schuren van oude beschermlagen en onregelmatigheden in de vloer en daarna het slijpen van de vloer ( verschillende stappen, van grof naar heel fijn)  is de eerste fase in het traject. Hierna wordt de vloer veelal geïmpregneerd ( Fase 2) om de vloer vloeistof dicht te maken en om de vloer sterker te maken. De laatste fase is het polijsten van de vloer, ( Fase 3). Het polijsten gebeurt in verschillende stappen met verschillende diamantkorrels ( tot heel fijn).

Het polijsten kan een matte of een glanzende afwerking krijgen, naar gelang de wens van de klant. Een dicht gepolijste vloer heeft een hogere lichtopbrengst en heeft een antislip werking op het beton. Ook heeft de vloer hierdoor een natuurlijke uitstraling met een lange levensduur gekregen die eenvoudig in onderhoud zijn.

Mocht u meer informatie over onze diensten willen ontvangen omtrent het slijpen en polijsten horen wij het graag!

Slijpen en polijsten terrazzo vloer

Vertrouwde Partner in onderhoud

Betonvloer onderhoud is een specialisme op zich. Door jarenlange ervaring in het onderhoud en betonrenovatie projecten is geen enkele klus ons te veel. Door gebruik te maken van high-tech apparatuur kunnen we een zeer hoge kwaliteitsstandaard hanteren. Dit kunnen we veelal zo inrichten dat de klant hier geen overlast door ondervind.