nobello

terrazzo dat generaties meegaat
Betonlook vloeren - Nobello

Alles over onze 
PU Vloer

PU gietvloeren zijn zachte warme kunststof gietvloeren die elastisch en niet scheurt. Ook zijn de PU gietvloeren onderhoudsarm. PU staat voor “polyurethaan” , dit is een polymeer dat gemaakt wordt van aardolie. De eigenschappen van het materiaal is zowel hard als flexibel te noemen. Hierdoor is polyurethaan uiterst geschikt om als hoofdbestandsdeel te gebruiken voor gietvloeren. Wat maakt een PU-vloer zo bijzonder? Voordelen van de PU gietvloeren zijn naadloos, strakke moderne uitstraling, vloeistofdicht, licht elastisch, geluiddempend en kan in combinatie met vloerverwarming gebruikt worden.
IMG_3435
Video afspelen

De PU gietvloer van Nobello

Een PU gietvloer is een afkorting van een Polyurethaan gietvloer. Nobello polyurethaan vloeren zijn razend populair in binnen en buitenland. Dit doordat de PU gietvloeren onder eigen beheer word gemaakt en geïnstalleerd. PU vloeren zijn mooie designvloeren die u in nagenoeg iedere kleur en of dessin kan bestellen, ook in de RAL kleuren.

De “zachte” comfortabele PU gietvloeren zijn flexibel kan ook over iets minder stabielere ondergronden gelegd worden, denk hierbij aan bijvoorbeeld houten ondervloeren.

Nobello PU Gietvloeren worden veel gelegd in de industriële omgeving zoals; kantoorpanden, industrievloeren en showrooms. Maar met name de laatste tijd heeft ook de privaatsector de PU gietvloeren ontdekt. Dit doordat de vloer niet extreem hard aanvoelt en geluiddempend is. Een heel groot voordeel is dat de PU gietvloeren ook in combinatie met vloerverwarming gelegd kan worden.

Voordelen van een Polyurethaan vloer is: Elastisch en gaat niet snel scheuren, geluiddempend, eenvoudig in onderhoud, in RAL kleuren te bestellen en heeft een moderne en strakke uitstraling.

Voor de installatie begint men bijna altijd met het egaliseren van de ondergrond waaronder een primerlaag word gesmeerd. Deze zorgt voor een goede hechting met de ondergrond. De egalinelaag wordt na het uitharden goed geschuurd. Hierop wordt de uiteindelijke PU gietvloer gegoten. Dit kan voor kleine ruimten met spaan gebeuren maar veelal gebeurt dit bij Nobello met pomp, dit doordat de ruimten te groot zijn en risico`s van tussendoor uitharden van de banen vermeden wordt. De gietvloer wordt in 1x in het geheel gegoten. Om de vloer af te maken brengen we een coating aan. Dit is een laklaag die uw vloer beschermd.

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze gietvloeren, dan brengen wij je graag in contact met een van onze PU vloer deskundigen. Zij kunnen je alles vertellen wat je wilt weten over PU vloeren.

Gallerij

FAQ

De installatie is afhankelijk van type ondervloer en droogtijden van de door u gekozen vloer en dikte. Gietvloeren kunnen uit verschillende lagen opgebouwd zijn waardoor er extra droogtijd nodig is tussen elke laag door. 

Ja, Nobello is een merknaam van designbetonvloeren onder de vlag van Nobel projectinrichting in Gouda. Alle vloeren worden in eigen beheer gemaakt en zijn uitvoerig getest op slijtage, levensduur en hardheden. Test rapporten zijn hiervoor beschikbaar.

Nobello vloeren gaan erg lang mee. De levensduur is uiteraard afhankelijk van het gekozen materiaal, hardheden en toplagen waarmee de Nobello vloeren zijn afgewerkt. Maar als maatstaf kun je voor een industrievloer zeker uitgaan van 10 tot 20 jaar, bij regulier en voorgeschreven onderhoud uiteraard.

Onze projecten

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren

Coca Cola Rotterdam

1NUL8 Basement

Rolex (Gassan)

Zalmhaventoren